Deze eiwitrijke pannenkoek met naturelsmaak is de perfecte basis voor zowel zoete als hartige creaties. Ideaal als ontbijt, lunch of tussendoortje binnen een eiwitdieet. Dankzij de neutrale smaak is deze pannenkoek veelzijdig te combineren met jouw favoriete toppings. Snel en eenvoudig te bereiden – een gezonde en smakelijke keuze voor elk moment van de dag!
Bevat: melk, ei, gluten (tarwe).
Kan sporen bevatten van: soja.
Voedingswaarden
Gemiddelde waarden per 100 g poeder en per portie (28,5 g = 1 pannenkoek).
Voedingsstof
Per 100 g
Per portie (28,5 g)
Energie1479 kJ / 349 kcal424 kJ / 100 kcal
Vetten2,7 g0,8 g
waarvan verzadigd1,1 g0,3 g
Koolhydraten17,1 g4,9 g
waarvan suikers3,4 g1,0 g
waarvan zetmeel13,7 g3,9 g
Vezels2,0 g0,6 g
Eiwitten63,1 g18,0 g
Zout1,5 g0,43 g
Doe de inhoud van één zakje in een kom.
Voeg langzaam 100–110 ml koud water toe en roer met een garde of vork tot een glad beslag.
Laat 1–3 minuten rusten.
Verhit een antiaanbakpan met een druppel olie.
Bak het beslag (of de helft voor 2 kleinere pancakes) op hoog vuur ca. 1 minuut per kant.
Binnen 10 minuten consumeren.